İçeriğe geç

Anamur Alanya Arası Kaç Kilometre

Anamur Alanya arası kaç km?

Alanya ile Anamur arası mesafe 127 km olup en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 2 saat 20 dakika sürmektedir.

Anamur Alanya otobüs bileti ne kadar?

Anamur – Alanya arası ucuz otobüs bileti fiyatı 225.00 TL civarındadır.

Alanya Anamur arası otobüs kaç saat?

Alanya ile Anamur arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 3 saat 16 dakika sürüyor. Alanya ile Anamur arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenliyor?

Anamur Mersin arası kaç kilometre?

Mersin ile Anamur arası mesafe kaç kilometredir? Mersin ile Anamur arası mesafe yaklaşık 214 km’dir. Kamil Koç ile Mersin’den Anamur’a yapacağınız seyahat yaklaşık 3 saat 25 dakika sürecektir.

Anamur Antalya kaç saat sürüyor?

Anamur – Antalya arası seyahat: Anamur’dan ilk uçuş saat 02:00’de, son uçuş ise 23:15’te gerçekleşmektedir. Anamur – Antalya arası uçuşlar yaklaşık 5 saat 45 dakika sürmektedir; ayrıca son model araçlarımızla seyahat artık çok daha konforlu.

Alanya Mersin arası kaç saat sürüyor?

Alanya-Mersin arası uçuş yaklaşık 6 saat 15 dakika sürüyor; ayrıca son model araçlarımızla seyahat artık çok daha konforlu.

Anamur Antalya kaç lira?

Anamur – Antalya için otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 480 km. Yaklaşık seyahat süresi: 9 saat ve 2 dakika. Son satış 27 dakika önce. En ucuz seyahat: 450 TL. Seyahat sayısı: Günlük 56 seyahat noktası. 1 satır daha

Gazipaşa Anamur arası otobüsle kaç saat?

Gazipaşa Anamur arası otobüs yolculuğu ortalama 1 saat 56 dakika sürmektedir.

Anamur Manavgat arası otobüs ile kaç saat?

Anamur Manavgat arası otobüs yolculuğu ortalama 3 saat 57 dakika sürmektedir.

Anamur Adana arası otobüsle kaç saat?

Anamur – Adana Otobüs Seferi iobilet’te en ucuz kalkış400,00 TLGünlük kalkış sayısı76En ucuz firmaAntalya Net TurizmAnamur – Adana Kaç saat?5s 7dkEn çok kalkış yapan firmaGüney Akdeniz’e seyahat1 hat daha

Ankara Anamur yol tarifi kaç km?

Ankara-Anamur arası mesafe yaklaşık 820 km’dir. Kamil Koç ile Ankara-Anamur arası yolculuğunuz yaklaşık 15 saat 55 dakika sürmektedir.

Mersin Antalya arası otobüsle kaç saat sürüyor?

Antalya-Mersin arası kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürüyor? Antalya-Mersin arası toplam mesafe 480 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 9 saat 30 dakika sürmektedir.

Anamur nereye bağlıdır?

Anamur ilçesi, Mersin’in en batı kesiminde metropol bölgesinin sınırları içerisinde yer almaktadır. İlçe merkezi Mersin’e 230 km (143 mil), Antalya’ya 265 km (164 mil), Karaman’a 230 km (143 mil) ve Kıbrıs’a 40 mil (76 km) uzaklıktadır. Mersin-Antalya devlet karayolu üzerinde kurulmuş olup 1,5 km (0,5 sq mi) alana sahiptir.

Anamur Mersin arası kaç lira?

Anamur Mersin arası otobüs bileti fiyatları 489.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 489 civarında.

Anamur Urfa kaç saat sürüyor?

Anamur ile Şanlıurfa arası mesafe 698 km olup, en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 10 saat 10 dakika sürmektedir.

Alanya Anamur hangi ile bağlı?

Anamur, Türkiye’de Mersin ilinin bir ilçesi ve belediyesidir. Alanı 1.430 km2’dir ve nüfusu 66.846’dır (2022). Bu ilin en batıdaki ilçesidir ve Antalya iliyle komşudur. Anamur, Anadolu’nun en güney noktasını kaplar. Muz ve fıstığıyla bilinen bir kıyı kasabasıdır. Anamur, Türkiye’de Mersin ilinin bir ilçesi ve belediyesidir. Alanı 1.430 km2’dir ve nüfusu 66.846’dır (2022).

Anamur nerenin ilçesidir?

Coğrafi konum. Anamur, Mersin’in bir ilçesidir ve Türkiye’nin güneyinde yer almaktadır. Anamur, Türkiye’de muz, fıstık, turunçgiller ve çilekleriyle ünlü bir ilçedir. Güneyde Akdeniz, batıda Antalya’nın Gazipaşa, kuzeyde Karaman’ın Ermenek, kuzeydoğuda Gülnar ve doğuda Bozyazı ilçeleri bulunmaktadır.

Manavgat’ta Alanya arası kaç kilometre?

Alanya – Manavgat Otobüs Alanya ile Manavgat arası mesafe 60 km olup en hızlı servisimiz ile yaklaşık 50 dakika sürmektedir.

Alanya Antalya arası kaç kilometredir?

Antalya ile Alanya arasındaki mesafe kaç kilometredir? Antalya ile Alanya arasındaki mesafe yaklaşık 141 km’dir. Kamil Koç ile Antalya’dan Alanya’ya yolculuğunuz yaklaşık 2 saat 15 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Ödemeyi Elden Alan Escort