İçeriğe geç

Bertan Asllani Sevgilisi Var Mi

Bertan Asllani kiminle sevgili?

Yakışıklı oyuncu, bir süredir birlikte olduğu Elif Yallagöz ile ilk kez bir fotoğraf paylaştı. Asllani’nin gün batımında sevgilisine denizde sarıldığı fotoğraf hikaye sayfasında yayınlandı.

Hazal Şenel ve Bertan Asllani ayrıldı mı?

#Yabani dizisinin oyuncusu Bertan Asllani ile nişanlısı Hazal Şenel, birlikte çekildikleri fotoğrafları Instagram’dan kaldırdı. İkili, birbirlerini takip etmeye devam ediyor.

Yabani Alaz evli mi?

Müzisyen kimliğiyle de tanınan ünlü oyuncu kariyerinde ilerlemeye devam ederken, internette özel hayatıyla ilgili dolaşan evli olduğu yönündeki bilgilerden rahatsız oluyor. Bu yanlış bilgiyi düzeltmeye çalışıyor.

Bertan Asllani ve Hazal Şenel evli mi?

Şenel’in eşi Bertan Asllani ile birlikte sosyal medya hesabı Instagram’da paylaştığı fotoğraflar…

Hazal Senel ve Beran ayrıldı mı?

Hazal Şenel ve Bertan Asllani çiftinin ayrıldığı iddia edildi. Hala birbirlerini takip eden çiftimiz, birlikte çekilmiş tüm fotoğrafları sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

Selena’daki kıvılcım şu anda kaç yaşında?

Hazal Şenel, 18 Ağustos 1992’de İstanbul’da doğdu. İlk oyunculuk deneyimini Selena dizisindeki “Kıvılcım” rolüyle kazandı.

Hazal Kaya ayrıldı mı?

Uzun süredir devam eden ilişkilerini 2019 yılında evlilikle taçlandıran Hazal Kaya ve Ali Atay, aynı yıl oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına aldı. 2023 yılında ikinci bebekleri Leyla Süreyya’yı kucaklarına alan ünlü çift, özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

Bertan Asllani nişanlısından ayrıldı mı?

Bertan Asllani nişanlısıyla ayrıldı | TikTok.

Hazal Kaya şu an hangi dizide oynuyor?

FilmografiTelevizyonYılYapımKanal2017-2019HikayemizFOX2020Yöneticimi AraStar TV2021KonukFOX25 satır daha

Yabani dizisi Alaz kaç yaşında?

“Yabani” dizisindeki Alaz karakteri Bertan Asllani kimdir? 3 Temmuz 1990’da Makedonya’nın Üsküp kentinde doğan oyuncu ve müzisyen Bertan Asllani, lise yıllarında özellikle müzik ve sporla ilgilendi. İlk dizi deneyimini 2006 yılında “Pis Yedili” ile kazandı.

Yabani yaman ali kaç yaşında?

Halit Özgür Sarı (4 Ekim 1993 İstanbul doğumlu), Türk oyuncu.

Yabani Ali’nin annesi kimdir?

Neslihan ve Serhan’ın oğludur. Alaz’ın ikiz kız kardeşi ve Neslihan ve Serhan’ın kızıdır. Yaman’ın en yakın arkadaşlarıdır ve onları kardeşleri olarak görür.

Bertan ve Hazal ayrıldı mı?

Birçok kadının yaşadığı ihanetten dolayı sevgilimle ayrılmaya karar verdim.

Hazal evlendi mi?

Oyuncu arkadaşı Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, eşiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Hazal Şenel’in sevgilisi ayrıldı mı?

‘Pis Yedili’ setinde başlayan aşklarını bir üst seviyeye taşıyıp nişanlanan Hazal Şenel ve Bertan Asllani çiftinin ayrıldığı iddia edildi. Hala birbirlerini takip eden ikili, sosyal medya hesaplarından birlikte paylaştıkları fotoğrafları karşılıklı olarak kaldırdı.

Bertan Arslan kaç yaşında?

1990 Üsküp doğumlu genç yıldız Bertan Asllani; Aynur Aydın’ın da seslendirdiği “Damla Damla” adlı şarkıyla yakın zamanda Türk müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

Yaban dizisindeki Alaz kim?

“Yabani” dizisindeki Alaz karakteri Bertan Asllani kimdir? 3 Temmuz 1990’da Makedonya’nın Üsküp kentinde doğan oyuncu ve müzisyen Bertan Asllani, lise yıllarında özellikle müzik ve sporla ilgilendi. İlk dizi deneyimini 2006 yılında “Pis Yedili” ile kazandı.

Bertan Asllani Atatürk filminde oynadı mı?

Bertan Asllani, Atatürk filminde Ali Fethi Okyar karakterini canlandırıyor.

Hazal Şenel kaç?

17 Haziran 1992’de İstanbul’da doğdu. Paten, yüzme ve voleybol gibi sporlarla uğraşıyor. Ayrıca tiyatro oyunlarında rol alıyor, bale eğitimi alıyor ve halk oyunlarıyla ilgileniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Ödemeyi Elden Alan Escort